Gepubliceerd op

Mijn Eerlijke 101 Keto Recepten Review (Met Kortingslink)

101 keto recepten

Ben je op zoek naar een 101 keto recepten review? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Ik heb het boek zelf gekocht en ga je in deze review alles vertellen over het populaire keto recepten kookboek van Mitchel van Duuren.

Het koookboek staat boordevol heerlijke recepten die je in een handomdraai zelf kunt maken. Zelfs als je net als ik geen ster in de keuken bent zijn de recepten goed te volgen en eenvoudig en snel op tafel te zetten.

Wat het 101 keto recepten boek je allemaal beloofd en of het dat, volgens mij, waar kan maken ga ik je nu vertellen.

Wie is Mitchel van Duuren?

101 keto recepten mitchel van duurenBen je een beetje op de hoogte van het Keto dieet? Dan zal de naam Mitchel van Duuren je niet onbekend in de oren klinken.

Mitchel is al jaren zeer actief in de voeding/fitness en afvallen branche.

Hij had een supergoed lopende eiwit en voedings supplementen webshop die hij heeft verkocht omdat hij het Paleo dieet op een vakantie in Amerika had ontdekt.

Zijn webshop had hij verkocht omdat hij niet meer in supplementen geloofde maar overtuigd was van de voordelen van echte voeding die onbewerkt en puur is.

Hij is dan ook degene die Paleo in Nederland echt bekend heeft gemaakt, je mag wel zeggen dat hij het Paleo dieet in Nederland op de kaart heeft gezet.

Na jaren zelf het Paleo dieet te hebben gevolgd kwam hij tot de ontdekking dat je voor een sneller resultaat beter kon beginnen met het Keto dieet.

Mitchel gaat nooit over 1 nacht ijs en heeft zich dus ook hier weer helemaal in verdiept.

Nu hij zoveel kennis heeft opgedaan over het Ketose dieet is hij begonnen om deze levens stijl ook aan de man te brengen in Nederland.

Waar hij is begonnen met de Keto revolutie, waar hij je vooral alle informatie geeft die je nodig hebt om echt alles over het ketose dieet te wten te komen, gaat hij met het 101 keto recepten boek een stap verder.

101 Keto Recepten review.

Nu je weet wie Mitchel van Duuren is wordt het tijd om naar het 101 keto recepten boek van zijn hand te gaan kijken.

Naast de opgedane kennis geeft hij je in dit niets tot de wensen over latende kookboek 101 keto proof recepten.

Met dit kookboek en de kennis uit de gratis video heb je alles in je handen om met het ketose dieet succesvol en vooral in zeer korte tijd je energie niveau te verhogen.

Wat dit kookboek is dat verraad de naam je al, namelijk een boek boordevol keto recepten.

101 stuks om precies te zijn.

Wat belooft het 101 keto recepten boek?

101 keto recepten boekMitchel belooft je dat je in zeer korte tijd (veel korter als met het Paleo dieet) dat je resultaten gaat zien, merken en voelen.

Hij geeft zelfs aan dat je binnen een week al verschil merkt. En om eerlijk te zijn leek me dit wat overdreven.

Maar ik kan je zeggen dat als je het boek koopt, je aan zijn tips houd en de recepten precies zo bereid als in het boek beschreven staat dat je inderdaad al binnen een week verschil merkt.

Hij geeft aan dat je binnen die eerste week niet alleen je fitter zult voelen maar dat je ook al direct vet verbrand en daardoor dus lichaamsgewicht verliest.

Ook hier in kan ik alleen maar beamen dat hij de belofte waarmaakt.

101 keto recepten ervaringen en beoordeling

De recepten zien er heerlijk uit en het boek is mooi opgemaakt wat mij over de streep heeft getrokken.

Maar eerlijk is eerlijk, aangezien ik al verschillende producten van Mitchel van Duuren heb gekocht had ik ook niet anders verwacht.

Mitchel en zijn team zorgen altijd voor prachtige producten die vol waardevolle informatie staan en die verder gevuld zijn met prachtige foto’s.

Het is dan ook duidelijk te zien dat hij de foto’s niet zelf neemt met een smartphone maar dat hij een profesionele forografe in dienst heeft die verantwoordelijk is voor de prachtige foto’s in zijn digitale producten.

De recepten zijn eenvoudig te bereiden en smaken heerlijk.

Ook zijn de porties voldoende al denk je vooraf misschien dat dat niet zo is, maar doordat er zoveel voedingswaarde, eiwitten, vezels en gezonde vetten in zitten raak je sneller verzadigd als met een koolhydraatrijke maaltijd.

De 101 recepten zijn verdeeld over de 220 pagina’s die het boek telt en zijn onderverdeeld in ontbijt, lunch, diner, snacks en er zijn ook een aantal sauzen en dressings zodat je die ook zelf kunt maken.

Zoals je misschien wel weet zijn vooral sauzen en dressings normaliter niet echt gezond en zitten de pakjes waar ze in zitten vaak vol met slechte E nummers, en zijn ze alles behalve natuurlijk.

Veelal zijn dit bewerkte producten waardoor je vetverbranding verstoort wordt en je niet effectief vet kunt verbranden.

Alhoewel het keto dieet eerder een hoog in vetten voedingsstijl is, zijn de gerechten ook stuk voor stuk koolhydraatarm.

Ieder recept in dit boek heeft maximaal 50 koolhydraten wat erg weinig is. Dit is één van de successen waardoor het ketose dieet zo goed werkt, je er snel van af valt en je op korte termijn al veel meer energie zult hebben.

Wat krijg je als je het 101 keto recepten boek koopt?

Als je het boek aanschaft krijg je het boek dat 220 bladzijdes telt maar dat niet alleen je krijgt er ook een aantal handige bonussen bij die stuk voor stuk een prima aanvulling zijn op het kookboek zelf.

Bonus 1: De keto snelstart gids.

In deze handige bijlage wordt je in vogelvlucht nog even de principes en voordelen van het keto dieet uitgelegd.

Alle benodigde informatie zit erin waardoor je na het lezen van deze gids genoeg over het dieet weet om snel met de recepten aan de gang te kunnen gaan.

Bonus 2:  De restaurant gids.

De 2e gids die je er gratis bijkrijgt is de restaurant gids. Een heel handig boekwerk dat je vooral alternatieven aanrijkt voor de gerechten en producten die je tijdens het uit eten veelal standaard voorgeschoteld krijgt.

Zo zijn er alternatieven voor de aardappelen of patat om de grootste bedreigingen om uit ketose te raken maar even te noemen.

Verder staan er types restaurants in die je beter kunt mijden als je in ketose wilt blijven tijdens het uit eten.

Bonus 3: Maaltijden planner (Inclusief boodschappenlijstjes).

Gezeonde recepten krijgen is één ding maar daar sta je dan in een winkel en natuurlijk heb je geen boodschappenbriefje gemaakt.

Herkenbaar?

Daar heeft Mitchel wat op gevonden en dat zijn de maaltijden planners en boodschappen lijstjes zodat het je zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt om te weten wat je welke dag kan eten en ook de juiste boodschappen in huis kunt halen.

Erg handig, al was het maar dat het hele geplan van wat eten we en wat moeten we daarvoor in huis halen tot het verleden behoort.

Mijn valkuil is vaak niet dat ik gezond wil eten, maar eerder, wat eten we dan en heb ik daar alles voor in huis. Dat behoort nu dus tot het verleden. Heel handig!

Bonus 4: Macro en calorieën overzicht (In Excel).

De laatste bonus sluit mooi aan op de overige bonussen maar vooral op bonus 3.

Dit is namelijk een overzicht van het aantal macro nutrieënten en calorieën dat er in ieder gerecht zit.

Natuurlijk is het met koolhydraatarme en vetrijke recepten niet nodig om calorieën te tellen maar uit onderzoek is gebleken dat men dat toch graag doet om te zien hoeveel je per maaltijd of recept binnen krijgt.

Vandaar dat deze laatste bonus in de vorm van een Excel spreadsheet voor een hoop mensen een leuke aanvulling op het toch al complete pakket kan zijn.

101 Keto Recepten met tijdelijke korting kopen?

101 keto recepten

Via onderstaande link kan je het 101 keto recepten boek kopen via mijn kortingslink.

Via deze link betaal je niet teveel voor het boek en de bonussen.

Er zijn namelijk diverse prijzen online maar via deze link weet je zeker dat je niet teveel betaald!

>>Klik hier om gebruik te maken van mijn tijdelijke korting <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *