Gepubliceerd op

Afslank Receptenbijbel Review met Ervaringen en Kortingslink

zoete aardappel salade recept

afslank receptenbijbel reviewBen je op zoek naar een afslank receptenbijbel review en ben je op zoek gegaan naar ervaringen en resultaten van mensen die daadwerkelijk met het product aan de slag zijn gegaan?

Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen!

We hebben dit ebook een paar weken geleden zelf aangeschaft en het leek ons tijd worden om je te laten weten wat onze ervaringen met dit populaire product van Oscar Helm zijn.

Wie is Oscar Helm?

Wie is Oscar Helm

Alhoewel het in eerste instantie natuurlijk gaat over de informatie die je voorgeschoteld krijgt als je een afslank gerelateerd boek wilt kopen wil je ook weten wie het boek geschreven heeft en of diegene wel te vertrouwen is.

Wij kijken daar altijd wel naar, en om eerlijk te zijn, als de informatie over de auteur en het bedrijf achter dit product lastig te vinden zijn dan kan het boek nog zo’n goede recensies hebben maar worden we wel wat sceptisch over de betrouwbaarheid van zowel het product als de schrijver.

Gelukkig was dat in het geval van Oscar Helm helemaal nergens voor nodig.

Binnen een paar muisklikken kwamen we erachter dat Oscar Helm zijn echte naam is en dat hij op internet heel goed te vinden is.

Oscar Helm is wel een kortere versie van zijn echte naam, Oscar Helmstäter maar dat vonden we niet verdacht, zeker niet omdat er voldoende informatie over hem te vinden is.

Zo kwamen we er al snel achter dat hij de drijvende kracht is achter het gezondheidsblog HappyHealthy.nl waar hij heel waardevolle en uitgebreide gezondheid gerelateerde artikelen schrijft.

Happyhealth is een bedrijfsnaam die lijkt op zijn website en valt onder de S&H uitgeverij waar het boek in beheer is.

Bij de S&H uitgeverij zijn worden meerdere producten uitgegeven wat niet verdacht overkomt omdat vele bedrijven meerdere producten uitgeven.

Wat we verder tegenkwamen tijdens ons onderzoek naar Oscar was dat hij de opleiding Orthomoleculare geneeskunde gedaan heeft aan de Ortho Health Foundation.

In de orthomoleculaire geneeskunde wordt uitgegaan van hogere doseringen vitamines dan door “experts” wordt aanbevolen.

Wil je hier meer over weten dan kan je er hier meer over vinden.

Waarom een afslank receptenbijbel review?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je op zoek bent gegaan naar reviews, ervaringen en resultaten over de afslank receptenbijbel van Oscar Helm.

Dat is ook verstandig van je want er is tegenwoordig zoveel te koop aan recepten boeken en afslank producten dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Hoe weet je zonder eerst onderzoek te doen of dat ene product waar je zoveel over hoort wel precies is wat je ervan verwacht en belangrijker nog, of het je geld wel waard is.

Met deze vragen zitten wij ook als we overwegen om een nieuw product aan te schaffen.

In het geval van de afslankrecepten bijbel was het wel wat eenvoudiger voor ons omdat we al zoveel over dit product hadden gehoord.

Maar toch hadden we het boek zelf nog niet gekocht maar daar is nu dus verandering in gekomen. En om jouw keuze wat eenvoudiger te maken hebben we er dus een review over geschreven en delen we graag onze ervaringen met jou zodat je elf kunt beslissen of jij dit product wel of niet wil gaan kopen.

Afslank receptenbijbel ervaringen

Nou kunnen wij wel zeggen wat we van het boek vinden maar dat zegt jou misschin nog niet zo heel erg veel.

Misschien wil je weten wat andere mensen vinden van dit boek en daar is niks op tegen. Gekker nog, zelf kijken we ook vaak naar recenties over producten die we willen kopen.

Positieve ervaringen van gebruikers geeft nou eenmaal een duidelijker beeld als de ervaring van 1 persoon. De onderstaande personen zijn stuk voor stuk erg tevreden over de afslank receptenbijbel.

Afslank receptenbijbel resultaten

Wat we zeker even met je willen delen zijn onze eigen resultaten na de tips in het boek opgevold te hebben en de recepten gekookt en gegeten te hebben.

We zagen eigenlijk al vanaf de eerste week dat de filosofie van Oscar werkt. Aan het eind van de eerste week waren we al afgevallen en ik moet je zeggen dat dat een geweldige motivatie was op door te gaan.

Nou is het wel zo dat de eerste week ook het zwaarste was, niet dat we honger hadden want dat was echt totaal niet het geval.

Maar de eerste week hadden we wel de meeste moeite van de 3 weken dat we het geprobeerd hebben om van de snelle koolhydraten en frisdrank af te blijven.

Vooral het snacken zo rond de klok van 1500 a 1600 was lastig om niet meer te doen, het was echt een gewoonte om op dat tijdstip koekjes en frisdrank te nemen.

Na een paar dagen volhouden wordt het al makkelijker maar de eerste dagen vonden we best zwaar.

In week 2 hadden we helemaal geen behoefte meer om te snacken en dat scheelde op zichelf natuurlijk al heel veel calorieën en koolhydraten wat het afvallen eenvoudiger maakte.

De gerechten die we geprobeerd hebben waren verrassend lekker en eenvoudig te bereiden zelfs als je geen hobby kok bent.

In week 3 hadden we de minste moeite om de eetschema’s vol te houden en ook het sporten werd die laatste week leuker en makkelijker.

Dat zal ongetwijfeld komen door een betere conditie en een lager lichaamsgewicht.

Al met al zijn we beide na 3 weken de afslank receptenbijbel geprobeerd te hebben erg tevreden over het boek, de tips en de koolhydraatarme gerechten.

We zijn tussen de 5 en 10 kilo in drie weken kwijt geraakt en dat vonden we een prima resultaat.

Afslank receptenbijbel kopen

Wil je het boek ook kopen zorg dan dat je dat via de officiële website doet. Alleen dan weet je zeker dat je de laatste versie download en geen virus binnen krijgt op je computer of tablet.

Ook zal je via de officiële website op de hoogte gehouden worden over extra tips en motivatie emails van Oscar.

ALs je nog vragen hebt is hij via die weg goed te bereiken.

Verder heeft Oscar een goede garantie voor je klaar staan, als je het boek koopt zit je nergens aan vast. Je krijgt het boek en de bonussen dan per mail beschikbaar om direct te downloaden.

Oscar is zo overtuigd van zijn product dat je maar liefst een 60 dagen niet goed geld terug garantie op het boek krijgt.

Afslank receptenbijbel niet goed geld terug garantie

Oscar is zo overtuigd van zijn product dat hij weet dat je tevreden zult zijn over de de afslank receptenbijbel.

Daarom krijg je bij dit product dan ook een niet goed geld terug garantie van 60 dagen.

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over de afslank receptenbijbel dan kan krijg je zonder lastige vragen gewoon je geld terug.

We hebben het boek zelf ook en als je de tips opvolgt en je aan de recepten in dit boek houd dan kan het niet anders zijn dan dat je fitter, gezonder en slanker wordt. Hoe langer je je aan zijn tips houd hoe meer resultaat je zult zien.

Wil je het boek alleen lezen en verder geen actie ondernemen dan kan je het boek beter niet kopen want dan gaat het je niet helpen naar het resultaat dat je wenst.

Het is namelijk geen geheime pil of formule waar je zonder actie te ondernemen of je lifestyle aan te passen resultaat van moet verwachten, maar als je bereid bent om actie te ondernemen en je aan het schema en de tips wilt houden dan zal dit boek je zeker verder helpen!

Afvallen zonder jojo efeect met de Afslank receptenbijbel

 

afslank receptenbijbel reviewWil je net als 1000-den andere Nederlanders (en Belgen) met de afslank recepten bijbel aan de slag gaan zorg dan dat je niet teveel betaald.

Via onderstaande kortingslink krijg je een extra korting en kan je direct met het boek aan de slag.

Daarbij komt dat je via onderstaande  link via de officiële website koopt.

Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de laatste update van het boek en de bonussen krijgt en geen oude 2e hands versie zonder gratis bonussen zoals dat bijvoorbeeld op bol.com wel het geval is.

Twijfel niet langer en koop de afslank receptenbijbel met 60 dagen niet goed geld terug garantie via onderstaande kortingslink!

Begin vandaag nog met de afslank receptenbijbel van Oscar Helm >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *