Gepubliceerd op

Droog Trainen Protocol Vrouwen Review Met Tijdelijke Kortingslink! (Maart 2020 Update)

droog trainen protocol vrouwen review

droog trainen protocol vrouwenBen je op zoek naar een droog trainen protocol vrouwen review dan ben je niet de enige.

Ik krijg namelijk steeds meer en meer vragen binnen over dit programma en dan met name de vraag of ik er eens een review over zou willen schrijven.

Mocht jij hier ook naar op zoek zijn dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen, en waarschijnlijk ben je daar inderdaad naar op zoek anders zou je niet op deze pagina terecht zijn gekomen.

Wat is het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Voor dat we gaan beginnen met het reviewen van dit product wil ik je eerst graag even vertellen waar dit product vandaan komt.

Het DTP vrouwen is een product dat gemaakt is door ex marinier Henry van Es, als ex marinier weet hij als geen ander hoe je een fit lichaam krijgt en onderhoud, al zijn jarenlange kennis deelt hij dan ook met je in dit boek.

Naast het boek zelf krijg je er ook een aantal handige extra’s bij, op deze extra’s kom ik zo nog terug.

Henry brengt het DTP voor vrouwen uit onder zijn bedrijf de Droog Trainen Academy

Is er ook een Droog Trainen Protocol Mannen?

Dit review gaat over het trainings protocol, toegelegd op vrouwen maar er is ook een Droog Trainen Protocol voor mannen beschikbaar, als je daar naar op zoek bent dan kan je via onderstaande link meer informatie vinden over dit geweldige product.

Droog Trainen Protocol Mannen Tijdelijke Kortingslink.

Ook dit product is te koop via zijn bedrijf de Droog Trainen Academy.

En zoals je zult begrijpen zal je in dit boek (en de gratis meegeleverde bonussen) meer specifiek op mannen toegelichte tips en adviezen vinden.

Mocht je dat boek willen hebben, betaal dan niet teveel en gebruik mijn bovenstaande kortingslink.

Droog Trainen Protocol Vrouwen Review

In het nu volgende review van het droog trainen protocol vrouwen zal ik je wat meer informatie geven over de schrijver, zijn bedrijf en natuurlijk over het boek.

Mijn mening over dit boek (en de prijs ervan) evenals ervaringen van vrouwen die hiermee aan de slag zijn gegaan zal ik ook met je delen zodat je voor jezelf kunt beslissen of dit boek jouw geld waard is.

Droog Trainen Protocol Boek

Het droog trainen protocol boek is verkrijgbaar in digitale vorm, beter bekend als een ebook.

In dit ebook worden je de kennis aangereikt die je nodig hebt om een slanker en strakker lichaam te krijgen. Na het 70 pagina tellende ebook gelezen te hebben kan ik je mede delen dat ik het een zeer waardevol boek vind met een hoop informatie over de pijlers waar een strak en gezond lichaam op gebouwd zijn.

Of je nou al ervaring met kracht training hebt of niet voor iedereen staat er bruikbare informatie in, en natuurlijk zullen beginners er het meeste aan hebben omdat zij nog de minste informatie hebben ontremd voeding en kracht training maar ook als je al wat meer van deze onderwerpen af weet zal je merken dat Henry zijn kennis en ervaringen ook jouw kennis niveau verbreden.

Wie is Henry van Es

Henry van Es

Henry van Es is een ex marinier en als ex marinier weet Henry natuurlijk als geen ander wat het nut is van kracht training, de juiste voeding en het invoegen van voldoende rust in je trainings schema.

Dit legt hij je allemaal tot in het kleinste detail uit in dit mooie ebook.

Is Henry van Es te vertrouwen

Na online onderzoek gedaan te hebben naar Henry kwam ik er al snel achter dat er een hoop lovende comments over hem te vinden zijn.

Ook de contact gegevens van zijn bedrijf dat opereert vanuit Helmond zijn eenvoudig te vinden en staan gewoon duidelijk vermeld onderaan de home pagina van de bedrijfspagina wat een hoop vertrouwen opwekt.

Ook het KvK (Kamer van Koophandel) nummer staat vermeld op diezelfde home pagina wat een hoop vertrouwen wekt.

Louche ondernemingen hebben deze gegevens vaak afgeschermd.

Droog Trainen Protocol Vrouwen Ervaringen

strakke buik krijgen

Na het droog trainen protocol voor vrouwen gekocht te hebben en het aan mijn vriendin gegeven te hebben om het te testen  kan ik je met trots onze ervaringen en resultaten meedelen.

Na het doorlezen van de tips in dit 28 hoofdstukken tellende boek is ze er gelijk mee aan de slag gegaan.

Ze was behoorlijk gemotiveerd en wilde wel eens weten of ze met haar eigen kennis aangevuld met de kennis uit het ebook betere resultaten zou kunnen halen als door alleen maar te trainen in de sportschool wat ze tot dat moment toe gedaan had.

We hebben al jaren een abbo op de plaatselijke sportschool en dachten eerlijk gezegd weinig nieuws meer te ontdekken, maar zoals je zo kan lezen werden we behoorlijk verrast door de duidelijke en waardevolle tips.

Droog Trainen Protocol Vrouwen resultaten

De eerste 2 weken zag ze nog niet veel resultaat alhoewel ze zich wel al fitter en energieker voelde als voorheen.

Maar goed, na een paar weken fitnessen verwacht je normaal gesproken ook geen schokkende resultaten neem ik aan.

Hou je het (minimaal) een paar maanden vol dan ga je effecten zien, niet alleen op de weegschaal maar zeker ook in de spiegel, en laten we wel zijn, een lager gewicht of lager vetpercentage op de weegschaal is leuk maar een duidelijk strakker lichaam op het strand in een bikini zegt natuurlijk veel meer.

Toen ze na 4 weken merkte dat haar vetpercentage duidelijk lager was als een maand ervoor en ze ontdekte dat haar buikomtrek afgenomen was, was dit een geweldige motivatie om ermee door te gaan.

Nu, 2 maanden verder zien we langzaam de eerste tekenen van duidelijke buikspieren en dat zonder ze aan te spannen, ze kan dan ook niet blijer zijn als ze nu is met de resultaten van het opvolgen van de tips over gezonder eten, beter en meer rusten en effectiever krachttraining doen.

Wat krijg je als je het Droog Trainen Protocol Vrouwen ebook koopt?

Behalve het erg mooi vorm gegeven boek met 28 hoofdstukken boordevol informatie en uitleg krijg je er ook een aantal waardevolle bonussen bij. Deze bonussen zijn een perfecte aanvulling op het droog train protocol en zijn een waardevolle aanvulling die je zeker gaan helpen om je gestelde doelen te behalen.

  • Het 12 weken trainings protocol voor thuis (waarde 47 euro)
  • Het 12 weken trainings protocol voor in de sportschool (waarde 47 euro)
  • Een macro nutriënten calculator (waarde 37 euro)
  • Ebook objectief progressie meten (waarde 27 euro)
  • Een lijst met voedingsproducten (waarde 17 euro)
  • Een handig trainings en voedings logboek (waarde 7 euro)

Hoeveel kost het droog trainen protocol vrouwen?

Als je aan de slag wilt met het protocol dan kan je het digitale product kopen voor nog geen 7 tientjes. Om precies te zijn, de prijs is 67 euro.

Voor deze prijs krijg je al de boven genoemde er gratis bij en omdat het allemaal digitale producten zijn zit er geen levertijd op en kan je direct na het betalen aan de slag gaan met het werken aan je perfecte lichaam.

Wij vinden dit een mooie prijs voor een product dat zoveel bonussen heeft, zo mooi is vormgegeven en waar zoveel tips en adviezen in staan.

We zijn ervan overtuigd dat dit product echt doet wat het belooft mits jij de tijd en energie erin wilt steken die nodig is voor het gewenste resultaat.

Wat als ik het Droog Trainen Protocol niets vind?

Stel dat je om wat voor reden dan ook het product toch niet aan je verwachting vind voldoen (wat we ons niet voor kunnen stellen) dan loop je totaal geen risico omdat er een 90 dagen niet goed, geld terug garantie opzit.

Henry is zo overtuigd van zijn product dat hij niet voor de gebruikelijke 30 of dagen niet goed, geld terug garantie kiest maar je nog 30 dagen extra bedenktijd schenkt.

Koop het Droog Trainen Protocol Vrouwen (Met kortingslink)

Wil je met het droog trainen protocol aan de slag?

Door de 90 dagen niet goed, geld terug garantie loop je geen enkel risico bij aanschaf van dit product.

Wil je een handleiding boordevol advies en tips om nou eindelijk eens van dat buikvet af te komen, strakker, sterker en fitter te worden?

Dan raden we je het droog trainen protocol voor vrouwen met een gerust hart aan.

Klik hier en maak vandaag nog gebruik van de tijdelijke kortingdslink >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *