Slank Door de Overgang Review 2020 (Met kortingslink)

slank door de overgang reviewBen je op zoek naar een eerlijk en onpartijdig slank door de overgang review  met echte ervaringen en resultaten dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen.

Waarschijnlijk ben je op zoek gegaan naar reviews en ervaringen over dit product van Ria Kamelle omdat je zelf ook in de overgang zit (of je afvraagt of je al in de overgang bent).

Waarom een slank door de overgang review?

Het is vast geen geheim meer als ik je vertel dat veel vrouwen in de overgang worstelen met hun gewicht.

Slank door de overgang heenkomen is dan ook iets waar een hoop vrouwen van 40+ mee worstelen en dat is eigenlijk helemaal niet nodig als je de juiste tips ter harte neemt en je lifestyle een beetje aanpast.

Natuurlijk veranderd er het één en ander in je lichaam als je in de overgang bent en één van die punten is je metabolisme wat beter bekend staat als je vetverbranding of je stofwisseling.

Als jij merkt dat je minder eenvoudig op gewicht blijft nu dat je in  de overgang bent en je zoekt naar tips om weer op je streefgewicht te komen of met meer energie je dag door te komen dan is slank door de overgang van Ria Kamelle echt het overwegen waard.

Maar om nou zomaar het eerste de beste product te kopen dat beweert dat het je gaat helpen om fit en slank door de overgang heen te komen gaat je waarschijnlijk iets te ver.

En terecht!

En daarom hebben we besloten om over dit populaire ebook een eerlijke review te gaan schrijven.

Wat wordt er beweerd in Slank door de Overgang?

Ria beweert dat je met slank door de overgang in 7 weken tijd een kledingmaat kunt zakken als je in de overgang zit.

Of dit waar is en waar dit op gebaseerd is gaan we je vertellen in deze review waar we je alles zullen vertellen over wat we ontdekt hebben door met slank door de overgang aan de slag te gaan.

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle

Ria Kamelle is een vrouw van 49 jaar, ze is overgangs consulente van beroep. Hierdoor weet ze precies wat er speelt voor vrouwen die last hebben van memopauze klachten.

Omdat ze hier zelf ook last van heeft gehad is ze op zoek gegaan naar specifieke hulp voor vrouwen in de overgang.

Toen ze er achter kwam dat dit er helemaal niet was is ze zichzelf er in gaan verdiepen. Hierdoor is ze haar overgangsklachten de baas geworden en heeft ze uiteindelijk ook de strijd met haar overgewicht gewonnen.

Is Ria Kamelle te vertrouwen?

We zijn wat verder gaan zoeken naar informatie over Ria en kwamen er al snel achter dat er geen reden is om haar te wantrouwen.

Ze is namelijk heel goed online te vinden.

We hebben haar eigen website gevonden en bekeken en zagen duidelijk dat ze netjes een KvK registratie heeft waardoor ze met haar bedrijf bekend staat bij de Kamer van Koophandel.

Dit toont aan dat ze haar bedrijf netjes heeft geregistreerd en dat de contact en adresgegevens beschikbaar zijn.

Dit schept al snel een band van vertrouwen, iets wat wij belangrijk vinden als we onderzoek doen naar de ondernemers achter producten.

Verder heeft ze een goed bezochte Facebook pagina waar ze goed bereikbaar is.

Voor wie is Slank door de Overgang het kopen waard?

Zit je in de overgang en heb je moeite om van je overtollige buikvet af te komen? Dan is slank door de overgang het overwegen waard.

Ria weet waar ze het over heeft en heeft zich verdiept in de overgang en waarom het zo moeilijk is om in deze periode op je streefgewicht te komen en te blijven.

Ze heeft zich hier in gespecialiseerd en door anders te gaan eten is ze zelf van haar kilootjes afgekomen, deze opgedane kennis deelt ze met je in slank door de overgang.

Wie heeft er geen voordeel aan Slank door de Overgang?

Ben je niet van plan om je lifestyle aan te passen maar wil je wel lekkerder in je vel komen te zitten dan is dit product niets voor jou en zou ik je aan willen raden om het niet te kopen.

Als je resultaat wilt zal je het boek niet alleen moeten lezen maar er ook daadwerkelijk mee aan de slag moeten gaan.

Doe je dit dan zal je er zeker profijt van hebben, de talloze lovende ervaringen spreken dan namelijk voor zich.

Maar dat zijn dan ook allemaal mensen die stuk voor stuk actie hebben ondernomen.

Wat krijg je bij Slank door de Overgang?

Als je via deze kortingslink het boek koopt dan krijg je direct toegang tot het 200 pagina’s tellend ebook.

Dit mooi vormgegeven boek staat bomvol met tips en adviezen die je op weg helpen naar een slanker lichaam en een energieker leven.

Ria heeft het boek verder gevuld met meer dan 50 gezonde recepten speciaal voor vrouwen in de overgang.

Zitten er ook bonussen bij dit boek?

Bonus 1: 40 Vetverbrandende groene smoothies en juices.

Dit extra ebook bevat 20 groene smoothie recepten en 20 juice recepten. Deze recepten zitten boordevol verse groente waardoor je langer vol zit en minder pieken in je bloedsuiker spiegel zult hebben.

Bonus 2: Kledingadvies voor vrouwen in de overgang.

In deze video krijg je een interview te zien met een kleding expert die tips en trics geeft voor vrouwen in de overgang als het gaat om kleding advies.

Ook de meest gemaakt fouten qua kleding komen aan bod en er wordt je uitgelegd hoe je ddeze fouten kunt voorkomen of verhelpen.

Bonus 3: Maaltijdenplanner en boodschappen lijstjes.

Gezonde recepten is één maar zonder goede boodschappenlijstjes en een handige maaltijden planner is de lol er snel weer vanaf.

Ria weet dit als geen ander en heeft deze bonus dus gratis aan haar boek toegevoegd, de juiste boodschappen doen en je maaltijden inplannen was nog nooit zo eenvoudig.

Bonus 4: Updates en opvolging per mail.

Goedbedoelde adviezen zijn leuk maar zo nu en dan extra tips krijgen per mail die je niet in 1 dag krijgt en daarna snel weer vergeet is een veel gebruikte truc bij coaching.

Ria heeft hier voor haar klanten ook voor gekozen en zal je regelmatig op de hoogte houden met extra tips omdat ze weet dat dit jouw slagings percentage drastisch helpt te verhogen.

Wat gebeurd er nadat je betaald hebt?

Heb je het boek gekocht dan krijg je direct toegang tot een link naar een geheime pagina. Op deze geheime pagina kan je inloggen en toegang krijgen tot haar leden gedeelte.

Via dit leden gedeelte heb je toegang tot het boek dat je direct kunt downloaden om er gelijk mee aan de slag te gaan.

Ook de extra bonussen zijn via dit leden gedeelte eenvoudig te benaderen en openen.

30 Dagen niet goed geld terug garantie.

We zijn overtuigd dat jij dit boek en de bonussen net zo waardevol vind als dat wij het vinden. Maar mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn dan krijg je binnen 30 dagen na aankoop heel eenvoudig je geld terug.

Er worden dan geen lastige vragen gesteld en ook wordt er niet moeilijk gedaan. Ria wil alleen tevreden klanten en heeft daarom gekozen om aan haar boek een 30 dagen niet goed, geld terug garantie te koppelen.

Klik hier voor de Kortingslink.

Ben je nieuwsgierig en wil je eindelijk van die extra kilootjes af en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Dan kan je via deze persoonlijke link naar de kortingspagina van slank door de overgang om gebruik te maken van de tijdelijke korting.

Neem zelf maar eens een kijkje op Ria haar website en lees het een en ander nog even rustig na.

slank door de overgang kortingslink