Gepubliceerd op

Strakke Buik Bijbel Review En Ervaringen (Inclusief Kortingslink)

strakke buik bijbelIs de strakke buik bijbel van Oscar Helm je geld waard of kan je dit boek beter laten liggen? Omdat ik een tijd geleden zelf met deze vraag rondliep heb ik besloten om het boek te kopen en er mee aan de slag te gaan.

Met de 60 dagen niet goed geld terug garantie leek het me de investering wel waard en nu ik het boek al een aantal weken gebruik leek de tijd me rijp om er een eerlijk review over te schrijven en mijn eigen ervaringen met je te delen.

Mocht je geen zin hebben in een lang review van dit boek maar wel willen weten wat ik er van vind. Mijn mening is dat dit boek je geld meer dan waard is!

De waarde, tips en kennis die ik uit het boek heb gehaald hebben we nieuwe inzichten gegeven en hebben me geholpen om eindelijk mijn vetpercentage te verlagen.

Oscar heeft op dit moment een kortingspagina waar je gebruik van kunt maken. Wil je alle bonussen ontvangen en korting krijgen bij de aanschaf gebruik dan deze link.

Mijn Strakke Buik Bijbel Review

Ik heb je hierboven mijn eind conclusie over het boek al gegeven voor het geval je haast hebt of simpelweg geen zin hebt om een lang review te lezen.

Maar aan de andere kant kan ik me ook heel goed voorstellen dat je wel wat meer informatie over het boek en de schrijver wilt hebben voordat je al dan niet tot aanschaf over gaat.

Dat juich ik alleen maar toe en ik zou je ook aan willen raden om het hele review te lezen en dan aansluitend zelf te beslissen of dit boek wat voor jou is.

In dit review ga ik onder andere de volgende vragen uitgebredi voor je beantwoorden:

  • Wat is de strakke buik bijbel?
  • Wat kan ik verwachten in dit boek?
  • Wie is Oscar Helm?
  • Waar kan ik de strakke buik bijbel downloaden?
  • Strakke buik bijbel kopen of niet?
  • Waar kan ik de strakke buik bijbel pdf vinden?

Wat is de strakke buik bijbel?

De strakke buik bijbel is een boek dat je zowel in digitaal formaat (een ebook) als ook een hardcover formaat kunt kopen.

Het ebook kan je los kopen en als je toch liever een harcover boek hebt dan krijg je er overigens het e-book ook bij waardoor je kunt kijken wat je fijner vind om in te lezen.

Oscar Helm (de auteur van dit boek) geeft je in dit boek alle informatie die je nodig hebt om af te vallen en een strakke buik te krijgen.

Afhankelijk van hoe ver je wilt gaan kan je er zelfs een strakke sixpack van krijgen maar ik moet je er wel bij vertellen dat dit boek geen wondermiddel is.

buikvet verbrandenJe zult ten alle tijden zelf actie moeten ondernemen, zijn tips en spierversterkende oefeningen uit moeten (blijven) voeren.

Als je dat doet en volhoud dan zal je zien dat je vetpercentage minder en minder wordt en je op den duur zo droog wordt dat je sixpack zichtbaar wordt.

Wat kan ik verwachten als ik de strakke buik bijbel koop?

Afhankelijk van welke versie je koopt krijg je een digitale versie of de digitale versie inclusief een hardcover boek.

Het boek staat bomvol goede adviezen en handige tips inclusief duidelijke oefeningen waar je sterker en fitter van wordt.

Deze krachtrainings oefeningen helpen je om je vetpercentage te verlagen. Wat mij vooral positief veraste was de eenvoud waar de oefeingen mee uitgelegd worden.

Zelfs als je nog nooit aan krachttraining hebt gedaan zal je zien dat de uitleg in combinatie met de duidelijke foto’s per oefening ervoor zorgen dat het je direct duidelijk wprdt hoe je de oefeningen uit moet voeren.

Hoevaak moet je de oefeningen uitvoeren is een veel voorkomende vraag.

Om strak en sterker te worden ging ik er vanuit dat je de oefeningen dagelijks uit moest voeren maar ik was blij verrast toen ik erachter kwam dat je de oefeningen maar 3 keer per week hoeft te herhalen.

3 x in de week fitness oefeningen uitvoeren is heel goed haalbaar en zeker goed vol te houden ook voor de langere termijn (en op de langere termijn bereik je nu eenmaal de allerbeste resultaten).

Wie is Oscar Helm?

Voordat ik je meer ga vertellen over dit boek en de bijbehorende extra bonussen ga ik je eerst vertellen wie Oscar Helm is.

Iedereen kan tegenwoordig simpel een eigen boek schrijven maar niet iedereen heeft de kennis in huis om goed beslagen ten ijs te komen of weet waar hij het over heeft.

In het geval van Oscar hoef je je daar totaal geen zorgen om te maken.

drs. Oscar Helmstätter

oscar helmstatterOscar Helm (zijn officiele naam is drs. Oscar Helmstätter) is allang geen onbekende meer in de fitness, afvallen en gezonde voedings wereld.

Als voedingsdeskundige, dieet psycholoog, orthomoleculair voedingsadviseur en afslankcoach weet hij heel goed waar hij het over heeft.

Gezondheids en fitness artikelen

Hij schrijft behalve voor zijn eigen website happyhealthy.nl ook regelmatig artikelen voor andere websites in de fitness en gezondheids hoek en is een veel gevraagd gastspreker.

Zijn uitermate gedetailleerde artikelen zijn goed onderbouwd en verwijzen regelmatig naar uitgevoerde (internationale) onderzoeken, dat hij weet waar hij over praat is dus wel duidelijk en dat merk je eerlijk gezegd ook in de strakke buik bijbel.

Waar ken je Oscar nog meer van?

Naast de strakke buik bijbel is Oscar ook bekend van een ander boek dat hij geschreven heeft.

Hij is nameljk ook de auteur van de afslank recepten bijbel, een boek dat je misschien ook wel kent.

Als je meer over dat boek wilt weten dan verwijs ik je graag door naar zijn website waar hij je er alles over verteld.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

oscar helmAls laatste maar zeker niet minst belangrijke punt wil ik het graag nog even met je hebben over de betrouwbaarheid van Oscar.

Hij is zeker te vertrouwen mocht je daar nu nog over twijfelen.

Ik heb contact met hem gezocht via zijn website en had binnen 2 dagen al een email terug met de antwoorden waar ik om gevraagd had.

Dit maakt Oscar in mij ogen heel betrouwbaar.

Verder zijn de bedrijfsgegevens onderaan de website heel duideljk te lezen wat zijn betrouwbaarheid natuurlijk een extra positieve boost geeft.

De strakke buik bijbel kopen of niet?

Of je na het lezen van mijn review dit boek wilt kopen moet je natuurlijk helemaal zelf weten maar als je een strakkere buik wilt dan kan ik je het boek echt aanraden.

Ik vind het een goed en prettig te lezen boek met, zoals gezegd, duidelijke tips, foto’s en adviezen.

Waar kan ik de strakke buik bijbel downloaden?

Als je intresse hebt in de strakke buik bijbel dan wil je natuurlijk weten waar je het beste dit boek kunt downloaden.

Ik wil je aanraden om dit ALLEEN te doen vanaf de officiële website.

Op alle andere alternatieven die er zijn bestaat het risico dat je een virus download op je computer of een vorm van malware.

Als je dat eenmaal binnen hebt gehaald kom je er maar heel moeilijk weer vanaf ik wil je daarom met klem adviseren om dat niet te doen voor je eigen online veiligheid.

Waar kan ik de strakke buik bijbel pdf vinden?

Wil je weten waar je het ebook als .pfd kunt vinden, dan kan ik daar heel kort over zijn.

Online zal je ongetwijfeld meerdere links tegen zijn gekomen waar je de .pdf van dit boek kunt downloaden.

Maar zoals eerder al vermeld wil ik je echt afraden om ergens anders dan op de officiële website dit boek te downloaden.

De kans is anders namelijk heel groot aanwezig dat je of het boek niet krijgt en als je het al krijgt dat er dan een virus bij het boek zit.

60 dagen niet goed, geld terug garantie

Oscar is zo overtuigd van de waarder die hij je levert met zijn boek dat hij het wel heel eenvoudig maakt om zonder risico het boek te bestellen.

Vanaf het moment dat je het boek betaald hebt geeft hij je namelijk een 60 dagen niet goed, geld terug garantie op dit boek.

Je kunt het boek dus 2 maanden uitproberen om te kijken of het wat voor je is.

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat als je de adviezen in zijn boek opvolgt en er mee aan de slag gaat dat je na 2 maanden afgevallen bent, vet verbrand hebt en een strakker lichaam als resultaat hebt gekregen.

Betaal niet teveel en gebruik de Strakke Buik Bijbel kortings link!

Als laatste wil ik je meegeven dat er op de officiële website momenteel een actie gaande is.

Via deze link  ga je naar een speciale pagina waar je een extra korting krijgt >>

Betaal dus niet teveel en gebruik de kortingslink vandaag nog!

Oscar heeft aangegeven dat hij niet kan beloven dat deze korting altijd van toepassing zal blijven, doe er dus vandaag nog je voordeel mee.

Wat je ook beslist, ik wens je heel veel succes met het krijgen van een strak wasboardje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *